Alle recepten
Olijfolie met zongedroogde tomaten
Een paar druppels zijn deze olijfolie geven gebakken kaas of een koude pastasalade een bijzondere smaak. Gebruik tomaten of kappertjes om een lekkere saus te maken.
Read moreHommis kimoen – kikkererwten met komijn
heerlijk en makkelijk recept met kikkererwten en komijn. In Tanger en Tetouan wordt het Hommis kimoen genoemd. Wordt ook kant en klaar op straat verkocht.
Read moreDorade uit oven
Dorade uit oven, Smeer de dorade van binnen en van buiten goed in met een deel van de marinade en laat twee uur marineren in de koelkast.
Read moreBestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...
Read more