Alle recepten
Garnale kroketjes
Garnale kroketjes, heerlijk met een salade en frietjes.. Verhit de boter, roer de bloem erdoor en bak deze op zacht vuur ± 3 min
Read moreZachte harsha
Zachte harscha, Marokkaanse recepten. Alles mengen tot een dik vloeibare mengsel
Read moreKoffiebroodjes
Koffiebroodjes, Onder tussen banketbakkersroom klaar maken zie verpakking hoe het moet. amandel aroma en rozijnen aan toevoegen.
Read moreMhensha van vis
Mhensa met vis vulling, Inktvis bakken in olie met paprika in blokjes dan alle kruiden aan toevoegen en dan visfilet en als laatste garnalen en surimisticks aan toevoegen en dan de mihoen in kokend water zetten 10 minuten en in stukjes snijden.
Read moreMehancha met amandelen
Mehancha met amandelen, Je gaat de amandelen en walnoten en sesamzaad malen, helft van sesam niet, doe je in een bak,
Read morePizza a la tara
Pizza a la tara super makkelijk super snel! Je kan dit ook met andere ingrediënten doen i.p.v. van tonijn en pesto kan je ook het brood met Italiaanse tomatensaus, paprika en champignons, courgette ( dingen die jij lekker op een pizza vind ) toevoegen.
Read moreGebraden koteletjes
Deze koteletjes zijn heerlijk met de zelfgemaakte jus erbij. Snij paprika, ui en kasbour in kleine stukjes en stop ze in een keukenmachine dat alles maalt. Doe alles in een teiltje en voeg zout en de kruiden toe.
Read moreMini pizzatjes
Lekkere mini pizzatjes ideaal voor bij de harira! Deeg goed kneden, 40 min laten rijzen, ondertussen ga je de champignons bakken en uitjes klein snijden ook bakken en apart zetten..
Read more