Alle recepten
Zeebaars in de oven
Zaterdag liepen we op de markt en besloten verse vis te kopen. 's Avonds meteen de zeebaars in de oven gedaan met wat aardappelschijfjes, wortel, paprika en olijven. In geen tijden heb ik zo'n lekkere vis gegeten! En veel werk is het niet, de oven doet het meeste voor je ...
Read moreVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben. Het is een soort hartige taart. De meest voorkomende vullingen zijn die van duif of kip met amandelen, en die met vis en zeevruchten. De pastilla wordt na het vullen afgebakken in ...
Read moreWraps met kip
Deze zijn lekker handig voor na je werk (of als je geen zin hebt om te koken). Kipreepjes, paprika, tomaat en sla, Griekse yoghurt en rollen maar, die wrap.
Read morePizza pollo
Kip is het belangrijkste ingrediënt van deze pizza, samen met tomatensaus en kaas. Liefst veel kaas. Daarom gaat er naast mozzarella ook een extra geraspte kaas bij.
Read moreRziza – Rzeeza – Rzizat al qadi
Razat El Qadi of El Kadi is een unieke Marokkaanse crêpe, dat letterlijk 'tulband' betekent . Vreemd genoeg zijn deze heerlijke Marokkaanse pannenkoeken vernoemd naar een tulband, dat is een traditionele en landelijke hoofddeksel dat Marokkaanse mannen dragen in sommige regio's, vooral in de Sahara (woestijn) om hen te beschermen ...
Read moreRziza – Rzeeza – Rzizat al qadi
Razat El Quadi of El Kadi (Rziza - Rzeeza) is een unieke Marokkaanse crêpe, dat letterlijk 'tulband' betekent. Rzeeza wordt meestal geserveerd tijdens de ramadan en ook voor speciale traditionele gelegenheden.
Read moreChocolade-cakerol
Een cakerol lijkt moeilijker te maken dan het in werkelijkheid is. Als je je houdt aan de tips die ik hier geef, kan het niet misgaan!
Read more