Loader

Alle recepten


Mille feuille

Mille feuille

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.4 / 5)

Naar verluidt is de tompoes voor het eerst gemaakt door een Amsterdamse banketbakker. Hij zou daarbij geïnspireerd zijn geweest door General Tom Thumb.

Read more
Mini pizzatjes

Mini pizzatjes

Recipe Type:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Mini pizaatjes van gehakt, Pitta broodjes door midden snijden tomaten saus erop en dan kaas gehakt oregano erop en dan in de oven.

Read more
Mloeie - melwi

Mloeie – melwi

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4 / 5)

Mleoie - Meloui - Melwi, Dit alles bij elkaar mengen behalve bona met lauwe water en dan bolletjes van maken en even laten rusten.

Read more
Worstenbroodjes (mini)

Worstenbroodjes (mini)

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.9 / 5)

Worstenbroodjes, Laat de bladerdeeg ontdooien, snij de bladerdeeg door midden (als je grote wil maken laat ze dan heel).

Read more
Appelgebakjes

Appelgebakjes

Recipe Type: , ,
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.9 / 5)

Appelgebakjes, Balderdeeg laten ontooien en door de helft snijden. De helften klein beetje groter maken door er overheen te gaanmet een deegroller.

Read more
Mini msemmen - rghayef

Mini msemmen – rghayef

Recipe Type: Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (3.1 / 5)

Mini Msemmen - Rghayef, Vermeng het meel met de griesmeel en het zout. Voeg beetje bij beetje water toe totdat je een stevig deeg hebt. Kneed dit zeker voor 5-10 minuten goed door.

Read more
Lakrasem - krissat

Lakrasem – krissat

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.6 / 5)

Lakrachel, Deze broodjes zijn super zacht, lekker geurig. Ze zijn niet makkelijk te maken, maar oefening baart kunst. Als je veel hebt gemaakt, kan je ze zodra ze zijn afgekoeld in vriezen.

Read more
Apfelstrudel

Apfelstrudel met fotos

Recipe Type: , , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.2 / 5)

Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. Apfelstrudel bestaat uit zeer dun deeg, plakjes appel en rozijnen.

Read more
Groente-kiploempia

Groente-kiploempia

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.1 / 5)

Groente-kiploempia, Kook de kipfilet gaar en pluk/trek hem uit elkaar in kleine stukjes. Doe wat olie in de pan gooi de kipstukjes erin met de roerbakgroente en doe er een scheut ketjap overheen, wat zout peper kerriepoeder en chilipoeder en roer bak het eventjes tot dat de groente gaar is.

Read more
Ma3koeda - maakouda

Ma3koeda – maakouda

Recipe Type: , Cuisine:
forkforkforkforkfork Average Rating: (4.4 / 5)

Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat heel handig is is dat je je de overgebleven puree hiervoor kan gebruiken. Je hoeft het alleen maar te kruiden!

Read more