Stoofschotel met vlees en verschillende groenten
2014-09-20- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Hoofdgerecht
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(2 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - ongeveer 500 gram rundvlees
- 3 fijngesneden uitjes
- 1 eetlepel italiaanse kruiden
- 1 tomaat geschild en fijngesneden
- peper
- zout
- gemberpoeder
- saffraanpoeder
- olijfolie
- 5 geschilde aardappelen door 4 gesneden
- 5 geschilde wortelen in stukken gesneden
- 450 gram spercieboontjes
- olijven
Method
Step 1
Vlees wassen en in stukken snijden. Neem een pan en doe er een laagje olijfolie in. Leg het vlees in de pan en doe er de fijngesneden uien, kruiden en Italiaanse kruiden bij. Laat dit samen even bakken voor je er water bij doet.
Doe er dan een glaasje water bij en laat het vlees gaar koken in de saus. Dan als het vlees bijna gaar is dan doe je er eerst de aardappelen dan de wortelen en als laatste de sperzieboontjes en olijven bij. Doe er een glaasje water bij gieten en laat het allemaal gaar stoven.
posted by Maria van Heezik on 28-04-2016
geweldig lekker recept !!!