Loader

Mini-pizzaatjes

2014-09-06
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 2
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

2 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Oliebollen

    Oliebollen recept

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Deeg maak je van:
    - 200 gr bloem
    - 1,5 theelepel gist
    - wat droge oregano en wat droge basilicum
    - zout
    - eetlepel olijfolie
    - melk 
    Topping
    - Tomatenconcentraat
    - wat olijfolie en oregano
    Aan je de keus: 
    Tonijn, champignons, ui, paprika, courgette, kaas, mozzarella, gehakt, zeevruchten, geraspte kaas

Method

Step 1

Bloem,  1, 5 theelepel gist,  wat droge oregano, wat droge basilicum,  zout en eetlepel olijfolie kneden met lauwe melk en een uurtje laten rijzen, nadien uitrollen en rondjes snijden met een glas of soepkom.

Topping

 

Tomatenconcentraat gemengd met wat olijfolie en oregano, dit smeer je op de pizzaatjes en daarna aan jou de keuze:

 

Tonijn, champignons, ui, paprika, courgette, kaas, mozzarella, gehakt, zeevruchten, geraspte kaas, ....... 

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.