Loader

Lams koteletten met honingsaus

2014-08-30
  • Servings: 1
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 kilo lams koteletten
    - 1 potje pizza kruiden of Italiaanse kruiden (AH)
    - Zeezout
    - 1 potje honing

Method

Step 1

Leg de koteletten op een snijplank en sla ze met de vleeshamer zodat de kruiden er goed intrekken.

Bestrooi ze met zeezout en de Italiaanse kruiden en laat dit een paar uur trekken in de koelkast.

Neem de grill pan ( ik heb er 2 ben je sneller klaar) en laat deze goed heet worden op het vuur.

Verwarm je oven voor op 250 graden.

Grill de koteletten aan beide kanten mooi bruin en doe ze in een ovenschaaltje en bestrooi ze rijk met honing en doe deze in de oven (200 graden)

Max 5 minuten.

Ga nu verder met de volgende koteletten grillen, tot je klaar bent.

Leg ze op een bord en strooi de overgebleven honing van het ovenschaaltje erover heen.

Serveer met een slaatje of groente.

Ik heb de spruiten en de prei gestoomd met een paar blaadjes laurierblad.

Maar je kan natuurlijk allerlei variaties nemen.

Eet smakelijk!! 

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.