Loader

Rösti-ovenschotel met zalm

2014-08-29
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 1 zak r?sti (Aviko, 600 gr)
    - 1 ui
    - 1 prei
    - 1 rode paprika
    - Beetje broccoli
    - 1 blikje roze zalm
    - Zout en peper
    - Knoflook(poeder)
    - 1 pakje room
    - 2 eieren
    - Geraspte kaas

Method

Step 1

Snipper de ui, snijd de prei in ringen en de paprika in stukjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Bak het in wat olie en voeg wat peper, zout en knoflook toe. Doe dan de rösti erbij en bak het mee. Dan de zalm erbij doen en even doorscheppen. Breng het op smaak met zout, peper en knoflook.

Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het röstimengsel in de schaal. Klop de room met de eieren los en giet het erover. Bestrooien met geraspte kaas en 30 minuten bakken.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.