Chocolade tulband cake
2014-05-01- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 5m
Average Member Rating
(4.4 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Wat heb je nodig?
- 4 eieren
- 1 theeglas suiker
- 1 theeglas olie
- 200 gram bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 1 zakje vanillesuiker
- 5 eetlepels cacaopoeder.
Voor boven op de cake:
- 300 gram chocolade
- 130 gram gemalen noten.
Method
Step 1
Hoe ga je te werk?
Klop de eieren en de suiker tot een schuimig beslag en vervolgens voeg je de olie er aan toe.
Klopt dit goed door elkaar. De bloem, bakpoeder en de cacaopoeder doe je in een zeef en dit zeef je goed. Vervolgens voeg je dit toe aan je mengsel en klop je dit tenslotte heel goed door elkaar.
Vet een (tulband)bakvorm in en doe hier het beslag in en doe het in de oven en laat dit bakken voor 20 a 30 minuten op 175 graden.
Zodra je de cake uit de oven hebt gehaald laat je dit volledig afkoelen.
Smelt de chocolade au bain-marie. En doe dit op de cake en strooi de gemalen noten erover heen.
Eetsmakelijk
posted by Nel Kohler on 17-05-2016
goedenavond. ik heb een vraagje, hoeveel ml is een theeglas suiker en olie