Loader

Nasi met snijbonen

2013-12-26
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 2 eieren
    - 2 kleine of 1 grote ui
    - snijbonen (voorgesneden of zelf met kaasschaaf snijden)
    - zakje Conimex nasi of bamikruiden
    - laos kruiden
    - knoflook
    - kipfilet
    - rijst

Method

Step 1

Kook de rijst. Bak als eerst de uien en knoflook met een beetje laoskruiden een beetje aan, als bijna gaar is dan de (zeer) klein gesneden kipfilet erbij doen en vervolgens het zakje nasi/ of bahmikruiden erbij. Als laatst doe je de snijbonen erbij.

Als alles bijna gaar is schuif je in de pan jet groente en kipmengel opzij, doe 2 eieren in de pan en blijf roeren totdat deze gaar is. Vervolgens meng je alles door elkaar, en als laatst voeg je de gekookte rijst erbij. Serveer met kroepoek, zilveruitjes en kleine augurkjes. Bismillah!!!

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.