Mini bananenpannenkoekjes
2013-09-30- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 60m
Average Member Rating
(4.7 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Dit heb je nodig:
- 250 gram bloem;
- 1/2 zakje bakpoeder;
- 60 gram poedersuiker;
- een beetje kaneelpoeder;
- 2 eieren;
- 125 ml. volle melk;
- 125 ml. room;
- 2 rijpe bananen.
Method
Step 1
Zo maak je het:
Vermeng de bloem met het bakpoeder, het poedersuiker en een snufje kaneelpoeder in een kom.
Klop de eieren los in een kommetje en voeg toe aan het bloem/suikermengsel.
Meng goed door elkaar en voeg er dan de lauwe melk, room en de geprakte bananen aan toe.
Vermeng alles goed tot een egaal beslag.
Vet een anti-aanbakkoekenpan licht in met wat boter en schep daarin kleine bergjes van het beslag.
Bak de pannenkoekjes goudbruin en gaar; aan elke kant 1 à 2 minuten zachtjes bakken.
Bestrooi de pannenkoekjes met wat poedersuiker.