Zachte broodjes met een vulling van gehakt
2013-07-12- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Bijgerecht, Lunch, Snack
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(4.1 / 5)
36 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Voor de vulling kan je gebruiken wa je zelf lekker vind,
Vandaag heb ik gekozen voor:
- Gehakt
- Rode paprika
- Courgette
- Koriander
- Uien
Ik heb de volgende kruiden gebruikt:
- Komijn
- Zwarte peper
- paprikapoeder
Voor het deeg gebruik je:
- 500 gram meel
- 1 ei
- 7 gram gist ( zakje zit 7 gram in)
- 4 eetlepels melkpoeder
- 14 eetlepels zonnebloemolie olie
- 1 eetlepel suiker
- Beetje zout
- Water voor het kneden.
Method
Step 1
Meng eerst de meel, melkpoeder, zout en de suiker doe daarna de overige ingrediënten erbij. Kneed het goed door tot het deeg soepel word.
Laat het deeg een uurtje rusten, en verdeel daarna het deeg in kleine bolletjes.
Daarna aan de slag.
Wanneer je klaar bent besmeer ze dan met eigeel zodat ze mooi goudbruin worden. Bakken op 175 gr ongeveer 30 min.
Succes
posted by Dalilah on 30-07-2013
Hoi Asmae,
moet je het gehakt en de groenten
eerst bakken, ik wil ze vandaag maken