Romige kersen taart
2013-06-25- Cuisine: Nederlandse
- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 pot kersen zonder pit (350 g)
- 1 pakje koksroom (200 ml)
- 40 g bloem
- 1 ei
- 40 g suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- Poedersuiker om te bestrooien.
Hulpmiddelen
4 ovenvaste schaaltjes (inhoud 125 ml), ingevet
Method
Step 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Laat de kersen uitlekken en verdeel over de ovenschaaltjes.
Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag.
Schenk het beslag over de kersen. Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min. gaar.
Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.