Kersenvlaai
2013-04-03- Course: Dessert
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 8
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(4 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Ja -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1 monchou
- 1 beker slagroom
- suiker
- 1 pak kruimelbodem
- 1 blik kersen
Method
Step 1
Bereid de bodem door boter in een bak te smelten in de magnetron. Of in een pan op het fornuis. Doe de kruimelbodem erbij goed mengen met de hand En dan de bakvorm ermee bedekken. Gebruik eventueel bakpapier die je op maat knipt. De bodem in de koelkast hard laten worden.
Klop de slagroom zoals op de verklanking. en voeg een eetlepel suiker toe. Mix de mon-chou erbij. Goed mixen tot dat je een gladde massa krijgt. Haal de bodem uit de koelkast, bestrijk de slagroom over de bodem. Vervolgens doe je de kersen erop.
Smakelijk!
posted by amaira on 17-04-2013
Ziet er lekker uit. Mag ik vragen hoeveel cm jou bakvorm is? En hoelang moet de bodem in de koelkast blijven?