Loader

Zlebia – Chebbakia – Chebbekia – chebakia

2013-03-25
  • Servings: 4
  • Prep Time: 60m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.5 / 5)

3.5 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • - 400 gr bloem
    - koffielepel droge gist
    - 1 ei
    - snufje zout
    - ongeveer 250 ml lauw water

Method

Step 1

En om de chebakia in te dompelen gebruik ik honing ipv siroop..........

Alles mengen tot een vloeibaar beslag en daarna een uurtje laten rijzen op een warme plek.

Daarna je olie opwarmen en een flesje vullen ( bv een leeg afwasmiddelflesje) en zodra het vuur heet is spuit je het deeg in de olie, ik doe meestal een rondje en daar nog wat zigzag in ( ) zodra dat het gebakken is eruit halen en in de warme honing dompelen.

Laten uitlekken en voila

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.