Zlebia – Chebbakia – Chebbekia – chebakia
2013-03-25- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 60m
Average Member Rating
(3.5 / 5)
8 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 400 gr bloem
- koffielepel droge gist
- 1 ei
- snufje zout
- ongeveer 250 ml lauw water
Method
Step 1
En om de chebakia in te dompelen gebruik ik honing ipv siroop..........
Alles mengen tot een vloeibaar beslag en daarna een uurtje laten rijzen op een warme plek.
Daarna je olie opwarmen en een flesje vullen ( bv een leeg afwasmiddelflesje) en zodra het vuur heet is spuit je het deeg in de olie, ik doe meestal een rondje en daar nog wat zigzag in ( ) zodra dat het gebakken is eruit halen en in de warme honing dompelen.
Laten uitlekken en voila