Gekruide rijst met gehakt
2013-03-11- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 6
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(3.7 / 5)
12 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Gehaktsaus:
- 300 gr gehakt
- 1 fijngehakt uitje
- 1 teentje look geperst
- fijngehakte koriander
- 1 rode paprika in stukjes
- 1 tomaat in stukjes
- zout
- peper
- komijn
- saffraan
- paprika
- tikje sambal
- lepeltje tomatenconcentraat
Rijst
Method
Step 1
Van alle ingrediënten je gehaktsaus maken.
Rijst:
Je kookt de rijst niet helemaal gaar. Er moet nog een bite inzitten.
Neem een antikleefpan en doe hierin wat witte olie en verkruimel hierin een knorrblokje. Snijd een stukje rode paprika en een stukje groene paprika in kleine stukjes en fruit die hierin. Kruid met peper en wat paprikapoeder, fijngehakte koriander, 3 eetlepels mais en voeg dan de rijst toe. Nog 10 min laten bakken ( regelmatig omroeren) en dan kan je opdienen.