Loader

Appelcake

2013-02-23
  • Servings: 1
  • Prep Time: 45m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.6 / 5)

3.6 5 11
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

11 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • eieren
    - 150 gr suiker
    - 4 vanillesuiker
    - 2 potjes natuuryoghurt 2X 125 gr
    - 150 ml olie
    - 1 bakpoeder
    - ongeveer 200 gr bloem ( tot je een mooi cake beslag krijgt)
    - 3 appelen

Method

Step 1

Eieren opkloppen met de suiker en vanillesuiker, daarna de olie toevoegen en hierna de yoghurt. 3 min mixen.

Meng de bloem met de bakpoeder en voeg deze toe. Terug 3 min mixen.

In een ingevette bakvorm gieten en de appelschijfjes erop schikken.

Bakken gedurende 35 min op 180 graden voorverwarmd.

Na het bakken bestrijken met warme abrikozenjam.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.