Chococake gevuld met slagroom
2013-02-23- Cuisine: Marokkaanse
- Skill Level: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 60m
Average Member Rating
(4 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- eieren
- 100 gr cacao
- 50 gr suiker
- 2 vanillesuiker
- 100 ml melk
- 150 gr gesmolten boter
- zelfrijzend bakmeel (heb ik niet gewogen, gewoon op gevoel tot je een mooi cake beslag krijgt.)
Method
Step 1
Bakken op 180 graden gedurende 30 min, bakvorm 26 cm
Bakken, laten afkoelen, slagroom stijfkloppen met een zakje klopfix en een zakje vanillesuiker ( eventueel mengen met mascarpone na het stijfkloppen)
Taart doormidden snijden en vullen.
Bedekken met 200 gr gesmolten melkchocolade en 100 gr witte chocolade.
posted by selwa31 on 25-02-2013
mmmmm ziet er heel lekker uit ik ben dol op chocolade caks. ga deze zeker vant weekent is proberen.
posted by tchoepita on 06-03-2013
ziet er heerlijk uit!
posted by laatje on 22-05-2016
ik zie geen recept. alleen ingrediënten