Gehakt paela
2012-11-29- Cuisine: Spaanse
- Course: Hoofdgerecht
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(3.8 / 5)
11 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - Gehakt mengen met wat gehakt kruiden of kruiden die je zelf wilt.dan maak je er kleine balletjes van.
- snijd 2 uien in blokjes
- 1 groene paprika in blokjes
- 1 rode paprika in blokjes
- 1 courgette in blokjes
- 1 tomaat in blokjes
- doperwten
Method
Step 1
Je begint met de gehaktballen die doe je in de wok pan of een diepe koekenpan. Laat ze bruinbakken, doe dan de ui erbij erna de tomaat en dan wat kruiden en kosbar en maggi blokje of knor blokje. Vervolgens doe je de groenten erbij. Laat alles beetje bakken dan doe je er water bij en de half gekookte rijst laat alles koken. Je kan zelf kiezen of je wacht tot alle water weg is of je eet het met wat jus!!
Rijst in een paar apart koken een paar min...
PS: je kan ook zelf weten welk groenten je erbij doet ofcourse:)
posted by blondprinsesje on 11-01-2013
welke rijst is het beste?sommige worden zo plakkerig