Kiprollen
2012-08-07- Cuisine: Marokkaanse
- Course: Voorgerecht
- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(4.8 / 5)
9 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- - 1 kipfilet (hele borst en dan malen tot gehakt)
- ½ bosje peterselie
- ½ zakje geraspte kaas
- 5 eetlepels paneermeel
- 2 grote uien, fijngesneden
- 2 teentjes knoflook
- ½ zakje geraspte wortel (of zelf raspen)
- 1 pak bladerdeeg
- 1 tl peper
- 1 tl gember
- 1 tl kurkuma
- 1 tl chilipeper
- Zout naar smaak
Method
Step 1
Het kippenborstje malen, het uitje en wortels in een koekenpan in een klein beetje olie beetje laten bakken. Mix vervolgens alles met de ingredienten inclusief het kipgehakt. Ik gebruik lekker veel kaas zodat de kip niet uitdroogd.
De vierkante bladerdeegplakken naast elkaar leggen en voor een klein strookje over elkaar heen plaatsen en dan met deegroller overheen. Dan maak je staven van het kipgehakt mengsel en leg je die op het deeg. En rollen maar. Snijden zoals op de foto en dan besmeren met 1 ei en sesam eroverheen strooien.
Succes en eet smakelijk!!!!