Loader

Witte chocolade taart

2011-08-15
  • Servings: 10
  • Prep Time: 2:30 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • eieren
    - 150 gr suiker
    - 1 zakje vanillesuiker
    - 35gr maizena
    - half zakje bakpoeder
    - mespuntje zout
    - 125gr patentbloem
    - slagroom
    - 1 zakje aardbeienslagroom
    - witte chocolade
    - bruine chocolade

Method

Step 1

Meng suiker en de eieren tot een egaal beslag
Maizena, bakpoeder, bloem bij de suiker doen en mixen tot een egaal mengsel
Vorm invetten en beslag indoen
40min op 160graden

Suiker en slagroom mixen > en leg in koelkast
Bereid de aardbeien slagroom zoals op verpakking vermeld
Laat afkoelen in de koelkast
Als je taart klaar is laat je hem afkoelen

Snij de taart in 3 delen
Smeer de eerste laag met de aardbeienslagroom
Smeer de andere helft met slagroom eventueel kun je ook schuifjes aardbeien erop doen
Smelt de witte chocolade en giet het over de taart, smeer het voorzichtig maar snel egaal uit
Smelt de bruine chocolade zet er daarmee strepen op de taart en laat afkoelen in de koelkast

eetsmakelijk

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by Tajine.NL on 15-08-2011

    Hoi f,

    kun je me een bericht sturen, ik mis nl. je gebruikersnaam bij het recept. Alvast bedankt.

    groet,
    Tajine.nl Admin

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.