Loader

Kip-spiesjes

2011-05-19
  • Servings: 1
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.8 / 5)

3.8 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Loempia met gehakt

  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 1 kg kipfilet,
    1 ui,
    2 teentjes knoflook,
    half bosje kasbour,
    een flinke schijf citroen,
    theelepel zout,
    theelepel peper,
    theelepel ras el hanout,
    theelepel kerrie,
    theelepel karkumapoeder,
    theelepel bouillonpoeder,
    theelepel paprikapoeder
    en een theeglaasje zonnebloemolie.

Method

Step 1

snij de kipfilet in blokjes, snipper de ui en knoflook fijn, doe hetzelfde ook met de kasbour. Doe de kipblokjes in een ruime pan en doe de ui, knoflook en kasbour erbij, doe daarna alle aangegeven kruiden erbij. Knijp de schijf citroen boven je kipfilet uit en doe de overgebleven schil ook in de pan. Doe de zonnebloemolie erbij. Dan alles goed mixen (lekker met je schone! handen). Laat de pan een nachtje in de koeling marineren.

Volgende dag  de kipfiletjes op een spies rijgen en op de barbecue aan beide kanten mooi bruin bakken.

 

Eet smakelijk!

Deel dit recept met anderen

Comments (3)

  1. posted by koken20 on 21-05-2011

    heej

    ziet er lekker uit
    bedankt voor het recept ga het inshAllah snel proberen!!

  2. posted by FakedIdentity on 23-05-2011

    Oh het ziet er echt lekker uit, ik ga het zeker proberen! x

  3. posted by chaimae314 on 12-05-2013

    ik heb gemaakt en het is erg lekker 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.