Loader

Dagschotel: fusion groentemix

2011-03-30
  • Servings: 5
  • Prep Time: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2 / 5)

2 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Huisjes van ontbijtkoek

    Huisjes van ontbijtkoek

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Ja
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Ja
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 2 rode uien in ringen,
    3 teentjes knoflook,
    4 wortels,
    4 stronken prei,
    ongeveer 150 gr. (diepvries) sperziebonen
    en 100 gr. (diepvries) erwten.
    cajunkruiden,
    gemberwater,
    surinaamse marinade. (potje van het merk Swiet Motto)
    200 gr. taugé.
    250 gr. tofu in blokjes en gemarineerd in shoyu.

Method

Step 1

uien en knoflook fruiten, 2 theelepels cajunkruiden toevoegen, wortels en prei paar minuten meefruiten, sperziebonen en erwten toevoegen,  halve liter gemberwater erbij aan de kook brengen, 2 eetlepels surinaamse marinade erbij en zachtjes laten pruttelen tot het gaar is. Aan het eind de tauge erbij voegen en zout en peper naar smaak.  De groentemix kan zo met rijst gegeten worden, maar kan ook in een tortillawrap, paar minuten in de oven en dan serveren met een sausje van (griekse) yoghurt, munt en knoflook.

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.