Loader

Bastogne toetje

2010-12-18
  • Servings: 1
  • Prep Time: 15m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 29
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

29 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Kerriesoep

    Kerrie soep

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients


  • - pak bastogne
    - suiker
    - mascarpone
    - slagroom
    - kaneel

Method

Step 1

De bastogne in een keukenmachine fijnmalen. In een kom de slagroom ligt kloppen, let op dat de slagroom vloeibaar blijft. Vervolgens voeg je wat suiker en de mascarpone toe.

Je pakt een schaal, of zoals ik leuke glazen. Je begint met een laagje saus en daarna de bastogne, dan saus, bastogne, saus en je eindigt weer met saus. Strooi er wat kaneel over. Bedek het met vershoudfolie en doe het in de koelkast voor een paar uur. Ze zijn lekkerder als je ze een nacht in de koelkast laat staan.

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by xxx-girl-xxx on 07-03-2012

    Lekker ik ga deze inchallah morgen proberen

    Xx

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.