Vis ovenschotel
2010-08-22- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 60m
Average Member Rating
(3.5 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 2-3 pangasius filet of talapia filet
5 grote trostomaten
1 rode paprika in reepjes
zakje aardappelschijfjes uit koelvak supermarkt
half bosje cosbar
1 grote ui
olijfolie
peper zout
tl saffraan
1/2 eetl. gemalen komijn
(voor hete eters half spaans pepertje)
Method
Step 1
Ontvel en ontpit 3 van de tomaten doe ze samen met de ui, cosbar, zout, peper, komijn in een blender tot een saus mixen (half pepertje er ook bij doen voor wie dit wil).
Spoel de vis filets af onder de kraan en dep ze droog.
Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de vis erin.
Beetje zout en peper op de vis strooien. Hierop een laag aardappelschijfjes hierop de reepjes paprika snij de overgebleven 2 tomaten in dunne plakjes en leg deze bovenop de de paprika.
Schenk de saus over de schotel en plaats hem in de oven 180 graden. Ongeveer 45 minuten (of prik even in de aardappel of ze gaar zijn).
lekker met brood
je kan het ook op het vuur in een tajin maken alleen dan duurt het iets langer.
posted by Saad on 16-02-2011
lekker