Kuru pasta
2010-08-21- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(4.7 / 5)
12 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- *500 gram margarine
*750 gram bloem
*10 eiwitten
*1 pakje bakpoeder
*250 gram poedersuiker
*jam naar keuze of chocolade smelten(au bain marie)
*kokosnoot
*gemalen pistachenoten
Method
Step 1
Mix de margarine en de poedersuiker met de mixer goed op. Mix 1 voor 1 de eiwitten rustig op. Zet de mixer weg en kneed daarna de bloem met de handen op (doe er kakao bij voor de kakaokoekjes)en vul de slagroomzak in met de mengsel en maak er mooie strookjes zoals op de foto en bak het op 160 C - 15 minuten ze moeten wit blijven.
Laat de koekjes afkoelen en warm ondertussen de jam of smelt de chocolade en smeer het op de ene koek plak ze opelkaar en smeer ook de jam of chocolade aan 1 zijkant van de koekjes en haal ze daarna over kokosnoot of met gemalen pistachenoot.
voor 20-25 personen
posted by martine on 21-08-2010
ziet er heerlijk uit
lekker
posted by sadiye on 22-08-2010
dankjewel 😀
posted by gerda on 22-08-2010
lekker hoor…
posted by martine on 22-08-2010
bedankt ga ze voor suikerfeest maken
posted by sadiye on 22-08-2010
geen dank martine 😉
posted by koken20 on 26-08-2010
hmm lijkt me erugg lkkr bedank
posted by kaoutar302 on 05-09-2010
ziet er lekker uit ,ga ik zeker maken .dankje je wel
posted by shma1 on 17-09-2010
ziet er heerlijk uit maar wat doe je met de overgebleven eigeel?????zonde om weg te gooien
posted by sadiye on 17-09-2010
ik maak er omelet van
posted by sadiye on 17-11-2012
heeft iemand deze al gemaakt :D?