Gehakt-courgetteschotel met mais
2010-07-08- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 4
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
p.p 425 -
Vet
27 g -
Eiwitten
27g -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 500 g gehakt
1 ui,gesnipperd
1blikje maiskorrels
1 courgette in reepjes
1 bakje champions(250 g),in plakjes
2 el ketchup
3 el ketjap manis
2 zakjes aardappelpuree
ovenschaal(20x30 cm)
Method
Step 1
1 Verwarm de oven voor op 190 graden. Verhit een koekenpan en bak het gehakt 2 min mee. Voeg de mais, courgette en champions toe en bak 5 min.
Breng op smaak met de ketchup, ketjap manis en peper en zout. Schep het gehaktmengsel in de ovenschaal.
2 bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de puree over het gehakt mengsel.
3 Bak de schaal in het midden van de oven 20 min.
Je kunt de ovenschaal 1 dag van tevoren bereiden tot aan stap 3. Bewaar
afgedekt in de koelkast.Volg op de dag van serveren stap 3.
Tip:Voor een extra krokant en smaakvol laagje bestrooi ik de ovenschotel voor het bakken soms met 3 el paneermeel en 75 g kaas.
posted by saartje2009 on 08-07-2010
Ik Heb Mijn Succesnummers in de keuken !
Hopelijk vinde jullie het lekker
Groeten Saartje 2009