Iskender
2010-02-17- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(4.2 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Turks brood
tomatenpurree
doner ( ik koop van die kant en klare in pakjes;)
Turkse yoghurt
knoflookteentje
zout,peper,pull biber ( rode gedrgde pepertjes)
Method
Step 1
Tomatensausje maken van tomatenpurree met zout peper pull biber je can ook cayennepeper gebruiken met wat water tot een mooi sausje maken.
Doner bakken.
Brood in dobbelsteentjes snijden en in de oven roosteren lekker knapperig!!
Yoghurt zout en knoflook een knoflooksausje maken.
Eerst leg je het geroosterde brood op een bord daarover doe je de tomatensaus. Daarover de doner. En daarover de yoghurtsaus,
Je kan het garneren met peterselie en/of geroosterde Turkse paprika's tomaten enz.
je kan de volgorde ook anders doe nvan het bord op maken moet je zelf weten!
zoals foto kan bijv. ook