Loader

Griesmeel toetje (sutlu irmik tatlisi)

2010-02-17
  • Servings: 10
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 5
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

5 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Gezonde Mueslirepen

    Gezonde Mueslirepen een verantwoord tussendoortje

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Mars cupcakes

    Mars cupcakes

  • Banoffee taartjes - taartjes met banaan en karamel

    Banoffee Taartjes – taartjes met banaan en karamel

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 4 glazen melk
    1 glas water
    1 glas suiker
    1 glas griesmeel (irmik)
    handje gewelde rozijnen
    half theelepeltje kardemom
    1 eetlepel kokos
    ruime schaal
    eventueel decoratie : kaneel en kokos

Method

Step 1

Breng het water, melk, suiker aan de kook. Voeg de griesmeel, kokos en kardemom toe.

Laten koken tot dikke pap ong 4 min? Vuur uit en de rozijnen erdoorheen roeren.

In een glazen schaal gieten en laten afkoelen. Als afgekoeld is de pudding omdraaien en garneren met kaneel en kokos en in porties snijden.

Smakelijk!

heb de afbeelding gegegoogeld, hier is het zonder rozijntjes en kokos . ik zou zeggen alles kan denk aan de toetjes van de winkel met siroop ook heel lekker natuurlijk. laat je fantasie de vrije loop en hier met dit toetje zijn echt veel leuke dingen te doen ( en lekker makkelijk)

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.