Griesmeel toetje (sutlu irmik tatlisi)
2010-02-17- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 10
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(4.2 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 4 glazen melk
1 glas water
1 glas suiker
1 glas griesmeel (irmik)
handje gewelde rozijnen
half theelepeltje kardemom
1 eetlepel kokos
ruime schaal
eventueel decoratie : kaneel en kokos
Method
Step 1
Breng het water, melk, suiker aan de kook. Voeg de griesmeel, kokos en kardemom toe.
Laten koken tot dikke pap ong 4 min? Vuur uit en de rozijnen erdoorheen roeren.
In een glazen schaal gieten en laten afkoelen. Als afgekoeld is de pudding omdraaien en garneren met kaneel en kokos en in porties snijden.
Smakelijk!
heb de afbeelding gegegoogeld, hier is het zonder rozijntjes en kokos . ik zou zeggen alles kan denk aan de toetjes van de winkel met siroop ook heel lekker natuurlijk. laat je fantasie de vrije loop en hier met dit toetje zijn echt veel leuke dingen te doen ( en lekker makkelijk)