Krokante gehakt rollen!
2009-10-02- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(4.3 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- *1 pak filodeeg
*500 gram gehakt
*1 ui
*zout,
zwarte peper
en paprikapoeder
*half waterglas olie + half glas water(gemixt)voor op de deeg te smeren.
*1 eigeel(voor erop)eiwit voor de uiteinde te plakken.
Method
Step 1
Versnipper de ui en bak het met een beetje olie.Doe de gehakt en zout erbij en bak het.
Pak een filodeeg en smeer daar de oliewatermix op en doe er nog een laagje deeg op endaarna weer de oliewatermix daarna weer deeg je heb dus 3 lagen nu(2 lagen met oliewatermix 3de niet)en doe er op de langste zijkant wat gehakt op en rol het op niet te strak en plak het met eiwit dicht snij de rol in 3 en buig de staven in de letter U en smeer er eigeel op en bak het op 180 C goudbruin.
posted by melahat on 02-10-2009
ziet er lekker uit. moet da eens maken voor mij zenne hahah
posted by sadiye on 02-10-2009
hahahaha ok 😀
posted by martine on 05-10-2009
ziet er goed uit maar ehh gebruik je geen kruiden in het gehakt?
(peper,zout knoflook,paprika)
posted by martine on 05-10-2009
o sorry het zout zie ik staan maar verder
posted by sadiye on 05-10-2009
ja hoor ik heb het erop gezet ik had het wel gebruikt
posted by koken20 on 09-10-2009
het is toch net als pite?
posted by sadiye on 09-10-2009
wat is pite?
posted by Timoesh1 on 05-01-2010
Het ziet er heerlijk uit, ik ga het zeker proberen.
Bedankt voor het recept.
posted by koken20 on 19-02-2010
je weet toch turks gerecht van deeg die ze helemaal gaan uitrollen met kaas erin en dan doen zoals jij het doet je kan ook gehakt erin doen,
k weet niet of ze dat echt in turkije eten maar k denk balkanlanden wel hoor :O
toch bedankt voor je recept 😉
posted by sadiye on 08-07-2010
😀