Lasagne met room
2009-09-30- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(2.8 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- half kl gehakt,
1 grote ui,
3 paprika,
1 look,
minder dan halve courgette,
1 wortel,
peper,
zout,
beetje raselganoet (hoef niet),
1 vol etlp tomatenpuree,
1 pot saus voor bolognaise,
gruyère kaas,
1 fles room van 125lt (niet in het karton, wordt in een fles verkocht)
Method
Step 1
SAUS:
alle groenten klein snijden.
ui bakken in olie dan gehakt bij doen en bakken.
de groeten bij doen en tomatenpuree, kruiden enzo...
dan 1glas warm water bijdoen deksel op en laten koken.
als de saus klaar is, bolognaise saus bijdoen en 5min doorkoken.
Dan de lasagne bladeren voorkoken met beetje olie in water (tot ze beetje zacht zijn)
Dan doe je in een schaal beetje gehaktsaus in, gruyère kaas, dan bladeren dan weer gehaktsaus, kaas, bladeren, zo kun je 3of 4keer doen en op het laatste doe blad, gehaktsaus, kaas en op de kaas room gieten en aliminum papier erop en in de oven, als de bladeren goed zacht geworden zijn aliminium papier af doen en laten bruin worden
3/4 vd room gieten
posted by gerda on 01-10-2009
melahat gebruik je slagroom of kookroom
posted by melahat on 01-10-2009
tis geen slagroom, tis puur room (staan meestal bij kazen enzo (koelproducten)
posted by sadiye on 01-10-2009
hmmmmmmmmmmm lekker
posted by sadiye on 02-10-2009
met room is ook makkelijker 😛