Vierkante aardappel broodjes
2009-09-13- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(4.3 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- voor het deeg:
*8 Turkse theeglazen meel
*250 gram margarine
*1 waterglas yoghurt
*1 pakje bakpoeder
en zout.
voor erin:
*4 middelgrote aardappelen
*1 waterglas geraspte fetakaas
*1 waterglas geraspte gele kaas.
voor de top:
sesam
Method
Step 1
Meng alle deegbenodigheden.Deel het deeg in 2e.
Vet je glazenbakblik met olie en verspreid het ene deeg in de bakblik.
Schil de aardappels en kook het gaar en pureer dit en voeg de 2 kazen en roer het om spreid het op het deeg en doe de andere 2de deeg ook erop spreid het.Strooi er heel veel sesam op en bak het gaar op 180C.
Laat het brood afkoelen met een theedoek erop snijd het daarna in vierkantjes op.
posted by melahat on 13-09-2009
nog niet van gehoord van zo n recept maar zal wel best lekker zijn zeker. thx voor je recepten xxx
posted by sadiye on 13-09-2009
ja probeer maar is echt lekker krokant 😀
posted by meryama on 15-09-2009
het ziet er wel lekker uit
ik ga even uitprinten en strax proberen
posted by meryama on 15-09-2009
saydine,
wil je aub melden hoeveel een waterglas is, of anders hoe ml.
en een turkse theeglas? waar vindt ik die in godsnaam..
alvast bedankt!
liefs
posted by sadiye on 15-09-2009
1 turkse theeglas is 80 ml bij mij
posted by sadiye on 15-09-2009
en 1 waterglas is 220 ml
posted by T@m on 18-09-2009
Hey sadiye, ik heb echt al veel heerlijke recepten van jou geprobeerd en ga dit ook zeker proberen! groetjes
posted by sadiye on 19-09-2009
😀 succes
posted by T@m on 30-09-2009
Ooh dit ziet er echt verrukkelijk uit! Ga het snel proberen te maken! Dankjewel
posted by T@m on 30-09-2009
haha ik had al eens gereageerd! Slaapkoppie
posted by sadiye on 25-08-2010
:S
posted by melika02 on 13-01-2012
hoi,
ben je vergeten erbij te vermeldden dat er melk bij moet, tijdens het kneden? Ik heb dit wel gedaan, anders blijft het deeg korrelig en wordt het geen samenhangend geheel. Hooop snel van je te horen. Hoeveel zout doe jij erin? een snufje of een rondje om het deeg, komt neer op circa 1 kleine theelepel
By the way…heb het vandaag gemaakt en het is goed gelukt!