Viskroketten
2009-09-10- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(2 / 5)
2 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1/2 kg wijting
1/2 aardappelen
1 eetlepel fijngehakte peterselie
3 fijngehakte knoflookteentjes
zout
1 koffielepel milde peper(paprika)
1/2 koffielepel komijnpoeder
1 losgeklopt ei
1 kom fijn griesmeel
olie om te frituren
Method
Step 1
Maak de wijting goed schoon, haal de buikholte van de vissen leeg en verwijder de graten, haal met behulp van een lepel het visvlees van de huid, maak het vlees fijn met een vork of met je handen.
Kook de aardappelen, scil en snijd ze in kleine stukken, en maak er puree van.
Doe het visvlees in een schaal en voeg de aardappelenpuree, de fijngehakte peterselie, de fijndgehakte konoflookteentjes, zout de paprikapoeder en de komijn aan toe, meng alles goed en maak er balltjes van in de vorm van een cilinder.
Haal de balletjes door het los geklopte ei en daarna door de griesmeel, bak de balltjes in de wwarme olie aan alle kanten goudkleurig, laat de balltjes op keukenpaier uitlekken en dien ze warm op.
succes!