Loader

Groenten kipburger

2009-09-09
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Loempia met gehakt

  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • half kilo kipgehakt,
    2 uien,
    1 geraspte wortel,
    1paprika
    beetje peterselie,
    kipruiden,
    80gr paneermeel,
    zout,
    peper,
    beetje Ras el hanout

Method

Step 1

uien, paprika en geraspte wortel bakken in olie, dan meng je alles samen en goed kneden (dat beetje hard word) en balletjes vormen en wat drukken met je handen.
klaar
wasalam

Deel dit recept met anderen

Comments (5)

  1. posted by sadiye on 09-09-2009

    hmm lekker 😀

  2. posted by akhiras on 09-09-2009

    en wat doe je met het gehakt

  3. posted by melahat on 09-09-2009

    gehaktburger: halfkilo gehakt,1grote ajuin, kosber, peterselie, 1paprika, paneermeel, zout, peper, raselganoet, komijn.goed kneden

  4. posted by charmoula on 08-12-2009

    uhm neem me niet kwalijk maar ales je het goed gekneedt hebt moet je het dan bakken in olie of wat???????????

    een beetje halve werk zet je hier neer…

  5. posted by melahat on 14-04-2010

    in olie waar moet je anders bakken charmoula??

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.