Loader

Maakouda

2009-09-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.2 / 5)

4.2 5 19
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

19 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Kaasuibroodjes

    Kaasuibroodjes

  • Kaasrolletjes

    Kaasrolletjes

  • Seffa Medfouna

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 4 aardappelen in blokjes gesneden
    2 eieren
    2 eetlepels gehakte peterselie en koriander
    3 knoflookteentjes
    1 eetlepel komijn
    1/4 koffielepel kurkuma (koenjit)
    zout en peper
    beetje bloem

Method

Step 1

Was de aardappelblokjes en kook ze daarna gaar in zout water, maak puree van de gare aardappelen.

doe de puree in een slakom, voeg er een ei, peterselie, koriander, geplette knoflook, komijn en kurkuma aan toe, strooi er zout en peper over en meng alles goed.

Maak balletjes van de puree en maak de balletjes wat platter met je vingers, dompel ze daarna een voor een onder in een kom met een losgeklopt ei en haal ze daarna aan beide kanten door het meel, schud door zachtjes te tikken het overtollige meel van de maakoudas af.

Frituur de maakouda aan beide kanten goudgeel in het olie

wie vragen heeft mag ze altijd stellen,
hoor graag wie het heeft geprobeerd

succes

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.