Loader

Bakkoula salade

2009-09-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 6
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

6 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Linzen-tonijnsalade

    Linzen-tonijnsalade

  • Rijst- en tonijnsalade

  • Sinaasappel-spinaziesalade

    Sinaasappel-spinaziesalade

  • Spaanse aardappelsalade

    Spaanse aardappelsalade

  • Turkse komkommer salade

    Turkse komkommer salade

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 2 struiken bakkoula
    1/2 theeglas olijfolie
    1 koffielepeltje milde spaanse peper
    1 koffielepeltje cayennepeper
    zout
    5 knoflookteenetje
    1 kom gehakte peterselie en koriander
    sap van citroen
    50g rode olijven
    1 in repen gesneden citroen

Method

Step 1

Maak de twee struiken bakkoula schoon, verwijder de gele en beschadige bladeren, was de groente meerdere keren, laat groenten uitlekken en snijd de groente fijn met een mes.

Laat de bakkoula 20 min boven de stoom in een couscouspan koken, doe de bakkoula vervolgens in een braadpan en voeg er olijfolie, komijn, milde spaanse peper, cayennepeper, zout dijn gehakte knoflook, peterselie en de korianer aan toe.

Braad alles 10 min aan op een zacht vuur, roer er aan het einde van de kookteid met een houten spatel het citroensap doorheen.

voor het opdienen decoreren met olijven en de in repen gesneden citroen

je kan het zelfde recept ook bereiden met spinazie

Deel dit recept met anderen

Comments (16)

  1. posted by saartje2009 on 09-09-2009

    Waarom doe jij me na?
    Want ik heb dat oke als recepten wilt kan je me vragen hoor

  2. posted by koken20 on 09-09-2009

    sorry hoor maar ik ga niet zoeken door heel tajin.nl om te kijken f jij die recept ook hebt? waarom zou ik je na doen ik ben niet zo levenloos alsof ik tijd heb om mensen na te doen,,
    IK HEB HET RECEPT ZEKER NIET VAN JOU GEPAKT
    waar heb jij het recept vandaan??

  3. posted by melahat on 09-09-2009

    dames geeen ruzie maken voor bakkoula, da sta in de marokaanse kookboek

  4. posted by sadiye on 09-09-2009

    nee nee absoluut geen ruzie maken over dubbelstaande recepten we zijn hier allemaal zusters en we delen onze recepten.

  5. posted by koken20 on 10-09-2009

    oké maar ik heb hem wel van een kookboek maar wat ik raar vind is dat ze gelijk zegt waarom ik haar na doe,,maar ik laat het hier bij zitten,
    gr koken20

  6. posted by saartje2009 on 23-09-2009

    Oke srry maar het leek er zo op het spijt me kan je me vergeven en Sadiyeen melahat hebben gelijk

    Groetjess

  7. posted by sadiye on 23-09-2009

    😀 ja wij hebben gelijk

  8. posted by sadiye on 23-09-2009

    saartje er staan wel meer dingen dubbel tis normaal

  9. posted by sadiye on 23-09-2009

    koken20 vergeef je saartje2009?? 😀 kom op

  10. posted by sadiye on 23-09-2009

    ik heb je ook nog 5 punten gegeven 😀

  11. posted by koken20 on 24-09-2009

    haha,ik lees nu pas het berichtje
    maak niej uit alleen dacht ik dat je het negatief bedoelde 😉
    bedankt sadiyee voor de 5 punten:P
    veel kookplezier
    doeg

  12. posted by sadiye on 24-09-2009

    😀 koken20 vergeef je saartje?

  13. posted by koken20 on 25-09-2009

    ok maak niet uit saartje,,
    iedereen kan foute maken 😛
    doegg

  14. posted by gerda on 25-09-2009

    nu is iedereen weer blij .
    maar wat is bakkoula ik las ergens een soort spinasie waar kopen jullie de echte bakkoula

  15. posted by saartje2009 on 22-10-2009

    Bedankt koken20 ik geef jou 5 punten

  16. posted by koken20 on 07-11-2009

    tnxx saar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.