Kostebek pasta
2009-09-07- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(4.4 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Voor de cake:
*4 eieren
*2 Turkse theeglazen suiker
*1 eetlepel zonnebloemolie
*1 vanillesuiker
*1 bakpoeder
*3 eetlepels kakao
*1 waterglas meel
Voor de cremevulling:
*3 Turkse theeglazen meel
*125 gram boter
*1 liter melk
*3 theeglazen suiker *1 waterglas geraspte kokosnoot
Method
Step 1
Maak de cake zoals gewoon.En doe het in een gewone platte ronde vorm kijk maar ong welke grootte.Bak het op 150 35 a 40 min.Maak ondertussen de cremevulling op deze volgorde:Smelt de boter en mix het met de meel op 3 minuutjes op laag vuur.Doe de melk erbij en laat het koken.Daarna de suiker laat paar min pruttelen en als laatst doe je de coconut erbij en roer het om en haal het van het vuur af en laat afkoelen.
Laat de cake afkoelen en snij hem doormidden.Pak een diepe holle kom en bedek die met alminiumfolie endan leg de ene helft cake rustig in de holle kom rustig vormen endan doe je de afgekoelde creme erin endan de andere deel erop en laat de cake zeker voor 3 uurtjes in de koelkast hoe lang hoe beter bak een normale bord en draai de cake om en haal de folie eraf.Als je wilt maak slagroom hoe het op de verpakking staat en smeer het op de taart versier de taart met gemalen pistachenoten, walnoten, cocosnoot enz.
Dames ik kreeg die foto niet van dit recept op de site dus heb ik een andere foto gezet voor de voorbeeld hoe het eruit ziet.Ik zelf maak het met slagroom dat ziet er mooier uit.
Veel succes
posted by melahat on 07-09-2009
ziet er lekker uit ik ben ook turks maar nooit gegeten
posted by melahat on 07-09-2009
ziet er lekker uit ik ben ook turks maar nooit gegeten
posted by sadiye on 07-09-2009
hallo melahat 😀
posted by melahat on 07-09-2009
hallooo :))
posted by oma on 09-09-2009
ziet heeeeeeel lekker uit merci sadiye
posted by oma on 09-09-2009
sallam sadiye hovel ml of graam ziet een de glas merci
posted by sadiye on 09-09-2009
hallo oma er zit 80 gram = is ook 80 ml in een glas 😉
posted by sadiye on 09-09-2009
dat is van een turkse theeglas die 80 gram/80 ml en de waterglas is 220 gram/220 ml oke
posted by oma on 09-09-2009
dankjwel sadiye
posted by sadiye on 09-09-2009
geen dank oma 😉 succes
posted by nora69 on 18-09-2009
hee sadiye die cake ziet er wel lekker uit maar kheb vraagje wat voor cacao poeder? echte of gwn waarmee je chocolade melk mee maakt?
posted by sadiye on 18-09-2009
maak niet uit
posted by sadiye on 18-09-2009
ik heb de echte gebruikt
posted by Moussie on 24-10-2009
De cake moet eruit zien als op de foto? Hij ziet er echt superlekker uit. De cake snij je horizontaal door midden en dan vul je het met het beslag? Of niet?
posted by sadiye on 25-10-2009
ja je doet die gesneden cake in een holle bord endan vul je het op met het beslag endan de andere erop doen je krijgt die vorm want die cake doe er ook hol in het moet wel heel rustig gedaan worden.
posted by maroccia on 02-11-2009
hallo sadiya, wat versta onder een waterglas zo’n 1 als een longdrinkglas??
posted by maroccia on 02-11-2009
heb je deze ook zelf bedacht??
posted by sadiye on 03-11-2009
ik gebruik zo een glas van 220 ml
posted by mvr soraya8 on 23-08-2010
ik snap het niet zo goed, ik wil het zo graag maken. is het cremevulling dat witte ding van binnen en het buitekant hoe zit het ermee. :$ xx
posted by sadiye on 23-08-2010
de cremevulling is dat witte ja en dat bruine deel is de cake ik heb bij de benodigheden opgeschreven de benodigheden voor de cake en voor de cremevulling wat snap je niet?
posted by mvr soraya8 on 23-08-2010
sorry, pff goede morgen ik zie het nu pas hahhaha, x dank je wel
posted by sadiye on 23-08-2010
😀 geen dank