Pizzadeeg (minipizzatjes)
2009-09-06- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 12
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3.7 / 5)
10 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 300gr bloem,
beetje zout,
30gr boter,
1 eetlepel gedroogde gist of een zak bakpoeder,
groot glas melk
Method
Step 1
bloem, zout, boter en gedroogde gist of bakpoeder in een schaal doen en met je hand goed roeren tot je zo korrelkes krijgt (door die boter) dan doe je beetje per beetje melk bij en kneden als het nodig is doe je nog wa melk bij en goed kneden tot het niet meer plakt aan je handen. Dan doe je het deeg in een zakje en 1u in de koelkast bewaren.
Tis klaar.
wasalam
posted by sadiye on 07-09-2009
deze deeg is echt goed
posted by Dounya101 on 08-09-2009
heerlijk zeg!!!!
goede deeg!
posted by hasna72 on 20-09-2009
goede deeg nog zacht en lekker ook
posted by cilla on 12-10-2009
hallo, ik heb een vraagje he ,kan ik dat deeg van tevoren maken in de ochtend en dan bewaren in de koelkast tot in de avond? groetjes priscilla
posted by melahat on 12-10-2009
oei, da weet ik nie, durf nie op antwoorden sorry
posted by cilla on 12-10-2009
ow okj dankjewel voor je antwoord terug,
groetjes priscilla
posted by cilla on 12-10-2009
Misschien iemand anders die dat wel weet ?
posted by melahat on 13-10-2009
even opgezocht voor jou op google: Je kunt het onmiddellijk gebruiken of ingepakt in plasticfolie in de koelkast (of diepvriezer) bewaren tot je het nodig hebt.
posted by cilla on 14-10-2009
ohh heel ergbedankt dat je dat hebt opgezocht voor me ,
groetjes priscilla
posted by melahat on 15-10-2009
is niet erg grxx