Loader

Sigaarvulling met kaas

2009-09-06
  • Servings: 12
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 10
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

10 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Loempia met gehakt

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • pakje yufka, ge kunt da kopen in Turkse of Marokkaanse groentenwinkels.
    Turkse fetakaas en beetje peterselie,
    zout
    peper (rode peper niet pikant)

Method

Step 1

Fetakaas met je handen goed platmaken (niet te plat), peterselie snijden den zout peper rodepeper(hoef niet) alles mengen en je pak elke keer 1 yufka en (de bredekant voor u leggen) en leg je dan vulling op en rollen maar.
Op het einde doe je dat met beetje water dat t niet open gaat. dan bakken in olie.
wasallam

niet te veel vulling leggen, anders is da zo vettig (door die kaas) maar zeer lekker vind ik

Deel dit recept met anderen

Comments (6)

  1. posted by sadiye on 06-02-2011

    ziet er lekker uit melahat is dat je eigen plaatje?bedankt voor het receptje ik had het een paar dage geleden gemaakt dames weet je hoe lekker dit is 😉

  2. posted by gerda on 07-02-2011

    een vraagje ,de zijkanten moet je die ook naar binnen vouwen of alleen maar oprollen

  3. posted by sadiye on 07-02-2011

    ja gerda de zijkanten moeten ook naar binnen gevouwd worden ik maak de vulling met fettakaas peterselie eigeel en beetje spa rood erin maakt het knappering en door de ei vliegt de vulling er dat ook niet zo uit met het bakken in olie

  4. posted by xor© on 12-07-2011

    .

  5. posted by safinaz on 01-08-2011

    Salaam,

    Mijn vraag is of je er nog iets van suiker bij moet doen?

  6. posted by beginnertje on 21-11-2011

    Salaam,

    Volgens mij is zijn dit loempiavellen en geen yufka of ligt dat nou aan mij..??

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.