Loader

Heerlijke slagroom taart!

2009-08-21
  • Servings: 8
  • Prep Time: 1:30 h
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2.3 / 5)

2.3 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Mini-cheesecakes met frambozenswirl

    Mini-cheesecakes met frambozenswirl

  • Mini cheesecakes

    Mini cheesecakes met aardbeien en slagroom (basisrecept)

  • Heerlijke Aziatische Indische spekkoek

    Spekkoek heerlijke Aziatische Indische lekkernij

  • Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

    Mini cheesecakes met witte chocolade en frambozen

  • Perencake met speculaaskruiden

    Perencake met speculaaskruiden

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • wat heb je nodig:
    4 eieren
    150gr suiker
    1x zakje vanillesuiker
    35 gr maizena
    1/2 zakje bakpoeder/backin
    mespuntje zout
    125 gr patentbloem
    1/4 l. slagroom
    ananas in blik...of wat je zelf lekker vind in een taart
    40 gr gechaafde amandelen

Method

Step 1

Bismillah

Eieren, suiker, en vanille suiker schuimig mixer
maizena backin en zout, bloem vermengen en bij de suiker enzo doen
vorm invetten en de beslag in vorm doen,
40 min bakken op 160 graden
slagroom stijf kloppen, in de koelkast doen als die klaar is,,
de taart laten afkoelen en door midden snijden
smeer in met slagroom, je kan er jam chocolade en ananas of aardbeien maar ook iets anderes wat je lekker vind,
het je zin in 2 dingen doe dan een helft met bijv.jam met aardbeiden en de andere weer met iets anders,, wat ook lekker is amandel pap, gaat als volgt,

kook wat melk, doe er +- 3 handjes gemalen amandelen bij de melk en maak er een papje van, smeer het in de taart IK BEN NIET ZO GOED IN HET VERSIEREN VAN TAARTEN dus let niet op de foto:P

ik hoop dat jullie het een beetje begrijpen

vragen mag altijd


SUCCES

Deel dit recept met anderen

Comments (29)

  1. posted by sadiye on 21-08-2009

    hmm lekker

  2. posted by moslima7 on 21-08-2009

    klinkt heerlijk…

  3. posted by sadiye on 21-08-2009

    komt er een foto van deze recept???

  4. posted by koken20 on 22-08-2009

    ik heb het best druk,,
    er komt inschAllah nog een foto maar jullie moeten er net te veel op wachten:P
    hoor graag of jullie het al geprobeerd hebben en of het is gelukt
    gr koken20

  5. posted by lalletkoum on 31-08-2009

    lijkt mij erg lekker, ben een echte taartengek!! Bak zo graag taarten. Deze ga ik zeker proberen

  6. posted by koken20 on 31-08-2009

    haha,nou dit is zeker een makkelijke taart ik hoop dat het je lukt succes 😀

  7. posted by sadiye on 31-08-2009

    wat voor soort amandel gaat
    erin??

  8. posted by koken20 on 31-08-2009

    gewoon die normale hele amandelen in een zakje of doosje die je bij ah of turkse/marokaanse winkels kan halen
    gr

  9. posted by sadiye on 31-08-2009

    moet je die fijnmaken of moet het heel blijven

  10. posted by gerda on 31-08-2009

    wat heb je er boven op gedaan ? is dat die amandelpap en hoe maak je die pap want melk met amandelen is ggen pap

  11. posted by sadiye on 31-08-2009

    ik heb die amandelpap geprobeerd maar dit is helemaal waterig hoor klopt niet echt zonde wat moet ik er nou mee 🙁 amandelen zijn best wel duur als er een juiste recept komt zou ik blij zijn

  12. posted by koken20 on 01-09-2009

    sadiye he moe nie een hele harde pap worden,,he mag bes wa waerig zijn,je kan er wat meer amandelen bij doen of je smeer he zo meschien te proberen je moe de amandelen die je er in doet klein maken,welke beker heb je trouwens gebruikt he moet zn thee glas zijn niet die grote mijn fout heb het er niet bij geschreven zou er amandelen bij doen,en het gewoon in de taart doen

  13. posted by koken20 on 01-09-2009

    voor gerda,,nogmaals die pap recept:
    ongeveer 3 handen gemalen amandelen kook wa melk en doe het bij de amandelen maak er een papje van niet te waterig,maar gewoon een normale,wa ik erop heb gedaan is de slagroom,en erin is dus dat papje
    gr koken20

  14. posted by sadiye on 02-09-2009

    over die amandelen heb jij geschreven ” je moet het wel eerst klein maken”maar jij bedoelt hier klein gehakte er staat geen gemalen bij daarom is het dus niet gelukt bij mij 🙁 En moet er geen suiker in bij het papje?

  15. posted by sadiye on 02-09-2009

    koken20 kan jij die recept van die papje met grammen aangeven?

  16. posted by koken20 on 02-09-2009

    ik reken ik nooit in grammen als ik het nog een keer maak zal ik je het geven,,nee er hoeft geen suiker wand door de slagroom word het zelf zoe,,ik was ff vergeten hoe het heten dus je moet gemalen amandelen hebben,,

    heb je de taart geprobeerd?
    koken20

  17. posted by sadiye on 02-09-2009

    de taart heb ik niet geprobeerd want ik had geen patentbloem in huis kan je het ook met normale meel gaan gebruiken?

  18. posted by koken20 on 02-09-2009

    ik denk het wel,ik zelf gerbuikt wel patentbloem maar dat is toch het zelfde als gewone meel,
    gr

  19. posted by sadiye on 02-09-2009

    koken20 mix jij alles met de mixer ik ga de deeg zo maken en ook de amendel pap denk ik

  20. posted by koken20 on 02-09-2009

    ja ik mix alles op stand 3
    succes met het koken

  21. posted by sadiye on 02-09-2009

    hey koken20 hij zit nu in de oven maar smeer jij alleen amandelpap in het midden of ook met aardbeienjam?

  22. posted by koken20 on 02-09-2009

    ja kan allebei wat je lekker vind je kan ook met choco doen maar dat vind ik niet zo lekker het lekkerste is met alleen de amandelpap je kan de ene helft met iets anders doen en de andere weer met bijv amandel pap

  23. posted by koken20 on 02-09-2009

    is de amandel pap tourwens al gelukt?

  24. posted by sadiye on 02-09-2009

    ja is gelukt ik heb hem al gemaakt ik vind die amandelpap niet zo lekker maar die cake is lekker luchtig ook in 1 keer gelukt bedankt voor het receptje koken20 😉

  25. posted by koken20 on 02-09-2009

    smakelijk eten 🙂
    ja het is nou eenmaal wat je lekker vind:P
    fijne ramadan nog en inschAllah neemt Allah onze vasten aan en vergeeft Allah onze zondes inchAllah

    xx

  26. posted by sadiye on 02-09-2009

    jij ook een fijne ramadan..We w8ten op je nieuwe recepten 😀

  27. posted by koken20 on 03-09-2009

    😉

  28. posted by Moeslima** on 03-09-2009

    Allah,allah,,ziet er heerlijk uit!

  29. posted by koken20 on 06-09-2009

    dank je;)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.