Heerlijke slagroom taart!
2009-08-21- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 8
- Prep Time: 1:30 h
Average Member Rating
(2.3 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- wat heb je nodig:
4 eieren
150gr suiker
1x zakje vanillesuiker
35 gr maizena
1/2 zakje bakpoeder/backin
mespuntje zout
125 gr patentbloem
1/4 l. slagroom
ananas in blik...of wat je zelf lekker vind in een taart
40 gr gechaafde amandelen
Method
Step 1
Bismillah
Eieren, suiker, en vanille suiker schuimig mixer
maizena backin en zout, bloem vermengen en bij de suiker enzo doen
vorm invetten en de beslag in vorm doen,
40 min bakken op 160 graden
slagroom stijf kloppen, in de koelkast doen als die klaar is,,
de taart laten afkoelen en door midden snijden
smeer in met slagroom, je kan er jam chocolade en ananas of aardbeien maar ook iets anderes wat je lekker vind,
het je zin in 2 dingen doe dan een helft met bijv.jam met aardbeiden en de andere weer met iets anders,, wat ook lekker is amandel pap,
gaat als volgt,
kook wat melk, doe er +- 3 handjes gemalen amandelen bij de melk en maak er een papje van, smeer het in de taart
IK BEN NIET ZO GOED IN HET VERSIEREN VAN TAARTEN dus let niet op de foto:P
ik hoop dat jullie het een beetje begrijpen
vragen mag altijd
SUCCES
posted by sadiye on 21-08-2009
hmm lekker
posted by moslima7 on 21-08-2009
klinkt heerlijk…
posted by sadiye on 21-08-2009
komt er een foto van deze recept???
posted by koken20 on 22-08-2009
ik heb het best druk,,
er komt inschAllah nog een foto maar jullie moeten er net te veel op wachten:P
hoor graag of jullie het al geprobeerd hebben en of het is gelukt
gr koken20
posted by lalletkoum on 31-08-2009
lijkt mij erg lekker, ben een echte taartengek!! Bak zo graag taarten. Deze ga ik zeker proberen
posted by koken20 on 31-08-2009
haha,nou dit is zeker een makkelijke taart ik hoop dat het je lukt succes 😀
posted by sadiye on 31-08-2009
wat voor soort amandel gaat
erin??
posted by koken20 on 31-08-2009
gewoon die normale hele amandelen in een zakje of doosje die je bij ah of turkse/marokaanse winkels kan halen
gr
posted by sadiye on 31-08-2009
moet je die fijnmaken of moet het heel blijven
posted by gerda on 31-08-2009
wat heb je er boven op gedaan ? is dat die amandelpap en hoe maak je die pap want melk met amandelen is ggen pap
posted by sadiye on 31-08-2009
ik heb die amandelpap geprobeerd maar dit is helemaal waterig hoor klopt niet echt zonde wat moet ik er nou mee 🙁 amandelen zijn best wel duur als er een juiste recept komt zou ik blij zijn
posted by koken20 on 01-09-2009
sadiye he moe nie een hele harde pap worden,,he mag bes wa waerig zijn,je kan er wat meer amandelen bij doen of je smeer he zo meschien te proberen je moe de amandelen die je er in doet klein maken,welke beker heb je trouwens gebruikt he moet zn thee glas zijn niet die grote mijn fout heb het er niet bij geschreven zou er amandelen bij doen,en het gewoon in de taart doen
posted by koken20 on 01-09-2009
voor gerda,,nogmaals die pap recept:
ongeveer 3 handen gemalen amandelen kook wa melk en doe het bij de amandelen maak er een papje van niet te waterig,maar gewoon een normale,wa ik erop heb gedaan is de slagroom,en erin is dus dat papje
gr koken20
posted by sadiye on 02-09-2009
over die amandelen heb jij geschreven ” je moet het wel eerst klein maken”maar jij bedoelt hier klein gehakte er staat geen gemalen bij daarom is het dus niet gelukt bij mij 🙁 En moet er geen suiker in bij het papje?
posted by sadiye on 02-09-2009
koken20 kan jij die recept van die papje met grammen aangeven?
posted by koken20 on 02-09-2009
ik reken ik nooit in grammen als ik het nog een keer maak zal ik je het geven,,nee er hoeft geen suiker wand door de slagroom word het zelf zoe,,ik was ff vergeten hoe het heten dus je moet gemalen amandelen hebben,,
heb je de taart geprobeerd?
koken20
posted by sadiye on 02-09-2009
de taart heb ik niet geprobeerd want ik had geen patentbloem in huis kan je het ook met normale meel gaan gebruiken?
posted by koken20 on 02-09-2009
ik denk het wel,ik zelf gerbuikt wel patentbloem maar dat is toch het zelfde als gewone meel,
gr
posted by sadiye on 02-09-2009
koken20 mix jij alles met de mixer ik ga de deeg zo maken en ook de amendel pap denk ik
posted by koken20 on 02-09-2009
ja ik mix alles op stand 3
succes met het koken
posted by sadiye on 02-09-2009
hey koken20 hij zit nu in de oven maar smeer jij alleen amandelpap in het midden of ook met aardbeienjam?
posted by koken20 on 02-09-2009
ja kan allebei wat je lekker vind je kan ook met choco doen maar dat vind ik niet zo lekker het lekkerste is met alleen de amandelpap je kan de ene helft met iets anders doen en de andere weer met bijv amandel pap
posted by koken20 on 02-09-2009
is de amandel pap tourwens al gelukt?
posted by sadiye on 02-09-2009
ja is gelukt ik heb hem al gemaakt ik vind die amandelpap niet zo lekker maar die cake is lekker luchtig ook in 1 keer gelukt bedankt voor het receptje koken20 😉
posted by koken20 on 02-09-2009
smakelijk eten 🙂
ja het is nou eenmaal wat je lekker vind:P
fijne ramadan nog en inschAllah neemt Allah onze vasten aan en vergeeft Allah onze zondes inchAllah
xx
posted by sadiye on 02-09-2009
jij ook een fijne ramadan..We w8ten op je nieuwe recepten 😀
posted by koken20 on 03-09-2009
😉
posted by Moeslima** on 03-09-2009
Allah,allah,,ziet er heerlijk uit!
posted by koken20 on 06-09-2009
dank je;)