Loader

Surinaamse spaghetti

2009-08-02
  • Servings: 1
  • Prep Time: 5m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Halve ui
    Half blikje tomatenpuree
    Ketjap
    5 takjes peterselie
    4 teentjes knoflook *eerst fijnstampen of heel fijn snijden*
    Rood pepertje (een kwart)
    zout en peper
    Op de foto was ik de peterselie vergeten, maar doe dit er normaal wel doorheen.

Method

Step 1

Op 1 pak spagethie. (spagethie eerst afspoelen met koud water) Het sausje moet ongeveer 2/3 cm hoog zijn (aan t begin ) Daarna er doorheen scheppen tot het warm is koken als de smaak niet goed is extra ketjap erdoor

Deel dit recept met anderen

Comments (4)

  1. posted by sadiye on 02-08-2009

    hmmmmmmmmmm lekker

  2. posted by sadiye on 02-08-2009

    dit was dus jouw avond eten vandaag is leuk je maakt het als je avond eten endan zet je op tajin 😀

  3. posted by PrincessChida on 02-08-2009

    ja het is heel erg lekker! 🙂 hhahah ik heb dat niet vandaag op een tijdje geleden al maar had geen zin om de foto van me telefoon af te halen hhaha :p

  4. posted by sadiye on 02-08-2009

    hahahahahaha

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.