Rijst schotel
2009-03-01- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 20m
Average Member Rating
(5 / 5)
1 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- doosje champignons in plakjes
400 gram rundergehakt
klein uitje geraspt
teentje knoflook uitgeperst
300 gram gekookte rijst (droge rijst bijv. van lassie)
blik of pot doperwtjes
3-4 eetlepels ketjap manis
en eventueel wat zout en sambal
Method
Step 1
Bak in een beetje olie in een ruime koekenpan de ui, knoflook en de campignons en bak deze tot ze beginnen te kleuren doe het gehakt er bij en bak dit tot het gaar is en doe er de ketjap bij (en eventueel het zout en de sambal). schep er de doperwtjes door heen daarna de rijst er doorheen scheppen en dit even 5 min rustig laten bakken wel goed om blijven scheppen anders gaat het plakken
Lekker met een frisse salade eet smakelijk