Loader

Rijst schotel

2009-03-01
  • Servings: 1
  • Prep Time: 20m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Fusilli met tonijn

    Fusilli met tonijn

  • Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

    Bloemkoolovenschotel met kip en ananas

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Le3des - Marokkaanse linzen

    Le3des – Marokkaanse linzen

  • Ibawen marmita - Marokkaanse bonen met lamsvlees

    Ibawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • doosje champignons in plakjes
    400 gram rundergehakt
    klein uitje geraspt
    teentje knoflook uitgeperst
    300 gram gekookte rijst (droge rijst bijv. van lassie)
    blik of pot doperwtjes
    3-4 eetlepels ketjap manis
    en eventueel wat zout en sambal

Method

Step 1

Bak in een beetje olie in een ruime koekenpan de ui, knoflook en de campignons en bak deze tot ze beginnen te kleuren doe het gehakt er bij en bak dit tot het gaar is en doe er de ketjap bij (en eventueel het zout en de sambal). schep er de doperwtjes door heen daarna de rijst er doorheen scheppen en dit even 5 min rustig laten bakken wel goed om blijven scheppen anders gaat het plakken

Lekker met een frisse salade eet smakelijk

Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.