Yoghurt soep
2009-02-07- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 6
- Prep Time: 45m
Average Member Rating
(1.8 / 5)
5 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Ik gebruik een 4 liter pan!
water (3/4 pan)
2 kippenbouillon
dikke kippepoot (wil je veel vlees, pak je er gewoon 2)
flinke hand vermicelli
beetje olie (naar smaak zonnebloem of olijf ieder wat je lekker vind)
gedroogde nane (pepermunt)
kommetje yoghurt ( ong.300ml)
1 ei
snuf zout
Method
Step 1
* zet pan water op met kip en bouillonblokjes
* als kip gaar is eruit halen en even laten afkoelen en klein maken
* de bouilon even zeven en er de vermicelli in gaar koken
* kipstukjes er weer bij
* de soep een beetje laten afkoelen
* in een kommetje de yoghurt met ei en snuf zout mengen
* pas als de soep een beetje afgekoeld is het yoghurt mengsel erdoor
PAS OP DE SOEP NIET MEER LATEN KOKEN ANDERS SCHIFT DE YOHGURT!!!!
* in een pannetje met klein beetje olie de gedroogde nane ong. eetlepel even laten braden
* olie-nane mengsel op de soep
* voor opdienen warm maken niet laten koken!!
je zou als afwisseling wilt is het ook lekker als je de nane even aanbakt wat tomatenpurree mee bakken!!!