Tulband cake
2009-01-20- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 1:30 h
Average Member Rating
(4.7 / 5)
3 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 200 gr boter of margarine
200 gr suiker
1 pakje vanillesuiker
iets zout
geraspte schil van 1 citroen
4 eieren
500 gr bloem
1 zakje bakpoeder
125 ml melk
om mee te bestrooien 125 gr poedersuiker
Method
Step 1
Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht 160°C).
Roer de boter schuimig en voeg afwisselend suiker, vanillesuiker, zout, citroenrasp en eieren toe.
Vermeng bloem met bakpoeder en roer het samen met de melk door de boter. Vet een tulbandvorm in, giet het deeg hierin en bak de tulband 60-70 minuten.
Na het afkoelen de tulband met poedersuiker bestrooien.
snel en makkelijk