Loader

Feta in bladerdeeg of in filodeeg

2008-12-07
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.7 / 5)

3.7 5 3
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

3 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Loempia met gehakt

  • Aardappel-gehakt pasteitje

    Aardappel-gehakt pasteitje

  • Tonijnflappen

    Tonijnflappen

  • Garnalenbriwats

    Garnalenbriwats

  • Guacamole

    Guacamole

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • 750 gram feta van de Turkse winkel
    Selderij
    Yoghurt of 400 gram Crème fraîche van blueband
    Bladerdeeg of filodeeg

Method

Step 1

Doe de feta in stukjes en maak dit dan fijn, dan doe je er wat
selderij doorheen en wat yoghurt dit doe je daarna in bladerdeeg
of in filodeeg (een plak filodeeg daarna wat vulling
erop en dan weer een plak filodeeg erop dit doe je tot dat de vulling op is)
Dit bak je op 180 graden tot het goudbruin is.

Ik doe dit altijd op gevoel ik proef tussendoor tot ik vind dat het de
juiste smaak heeft.. Vandaar dat er ook geen hoeveelheden bijstaan 🙂
De vulling kan ook in filodeeg dit moet je daarna met warme melk
bestrijken als het uit de oven komt zodat het lekker zacht blijft..

Je kan het ook met zelf gekruid gehakt maken.
En je kan de yoghurt ook vervangen door creme freche

Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by koken20 on 28-08-2009

    hmm lekker,
    ga ik inchAllah proberen,
    fijne ramadan nog

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.