Loader

Zelfgemaakte amandelspijs

2008-11-08
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.5 / 5)

4.5 5 4
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

4 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Ingelegde citroenen

    Ingelegde citroenen

  • Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

    Zelf 4- en 9 specerijenmix maken

  • Mini bananenpannenkoekjes

    Mini bananenpannenkoekjes

  • Krokante bladerdeeghapjes met knakworst

    Krokante bladerdeeghapjes met knakworst

  • Gepaneerde pannenkoeken met garnalen en kaas

    Gepaneerde pannenkoeken met garnalen en kaas

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • *125 gr gemalen amandelen
    *125 gr kristalsuiker
    *1 ei
    *evt. het sap van een 1/2 citroen

Method

Step 1

Doe de gemalen amandelen in een kom.
Voeg de suiker, het ei, wat zout en evt. het citroensap toe. Meng alles goed, zodat een smeuïge massa ontstaat.

Serveertip:
Amandelspijs is het lekkerst als het minimaal een paar dagen oud is. Verpak de spijs in folie en zet het op een afgesloten schaal in de koelkast. De spijs is enkele weken te bewaren.

Deel dit recept met anderen

Comments (5)

  1. posted by oma on 09-11-2008

    hummm ziet lekker uit een makkelij merci sadiye

  2. posted by sadiye on 09-11-2008

    geen dank oma 😀

  3. posted by sadiye on 29-11-2008

    hahhahaha wat ziet er eigenlijk lekker uit 😀 😀 😀

  4. posted by sadiye on 25-07-2009

    hahahahahahahaha

  5. posted by sadiye on 15-09-2009

    😀 😀 😀

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.