Zelfgemaakte amandelspijs
2008-11-08- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(4.5 / 5)
4 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- *125 gr gemalen amandelen
*125 gr kristalsuiker
*1 ei
*evt. het sap van een 1/2 citroen
Method
Step 1
Doe de gemalen amandelen in een kom.
Voeg de suiker, het ei, wat zout en evt. het citroensap toe. Meng alles goed, zodat een smeuïge massa ontstaat.
Serveertip:
Amandelspijs is het lekkerst als het minimaal een paar dagen oud is. Verpak de spijs in folie en zet het op een afgesloten schaal in de koelkast. De spijs is enkele weken te bewaren.
posted by oma on 09-11-2008
hummm ziet lekker uit een makkelij merci sadiye
posted by sadiye on 09-11-2008
geen dank oma 😀
posted by sadiye on 29-11-2008
hahhahaha wat ziet er eigenlijk lekker uit 😀 😀 😀
posted by sadiye on 25-07-2009
hahahahahahahaha
posted by sadiye on 15-09-2009
😀 😀 😀