Loader

Snelle gevulde overheerlijke paprika

2008-10-20
  • Servings: 1
  • Prep Time: 25m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.9 / 5)

3.9 5 7
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

7 People rated this recipe

Related Recipes:
  • Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto's

    Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

  • Spaghetti met rode pesto

    Spaghetti met rode pestosaus

  • Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

    Nohutlu Pilav (Rijst met kikkererwten)

  • Spaghetti-tortilla (pizza)

    Spaghetti-tortilla (pizza)

  • Maakouda

    Maakouda

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Ingredients

  • Kipfilet in blokjes gesneden
    ui in stukjes gesneden
    knoflook gesneden
    rode paprika beetje mooi rond
    roomkaas (puck is erg lekker)
    (eventueel andere groenten zoals groene paprika in stukjes of erwtjes of mais etc.)
    zout
    peper
    chilisaus
    ketjap
    curry

Method

Step 1

Bak de kipfiletstukjes met ui en knoflook in pannetje met zout peper chilisaus, ketjap en curry (deze laatste kruiden naar smaak.)

Als gaar is lege paprika (halve of hele) vullen met lepeltje roomkaas, kipgoedje uit de pan en nog lepeltje roomkaas.

Even in de oven tot paprika zachter is en kaas wat gesmolten.

(alles op gevoel en naar smaak!)

Deel dit recept met anderen

Comments (8)

  1. posted by sadiye on 20-10-2008

    hmmm ziet er lekker uit meestal maak ik het zelf met rijst

  2. posted by taourirt on 20-10-2008

    zien er goed uit,word de paprika snel gaar zo in de oven .

  3. posted by fati on 20-10-2008

    zien er lekker uit ik maar ik met aardappelpuree en brocolli en kaaserop,heerlijk vegita

  4. posted by moemina on 23-10-2008

    De paprika vind ik persoonlijk niet helemaal door en door gaar het lekkerst en zo blijft ie ook stevig genoeg om het (met de hand) op te eten. Je kunt het zo lang doen tot jijzelf de paprika op zn lekkerst vind.

    De vega versie van Fati lijkt me ook wel lekker. Ook ns probere.

  5. posted by amiracuisine on 14-11-2008

    ziet er lekker ik ga da zo snel uitproberen.

  6. posted by saartje2009 on 26-11-2009

    ik maak het ook zelf met rijst ik ga echt die van aardappelpuree en brocolli en kaaserop uit proberen want die lijkt me veel lkkrder.

  7. posted by koken20 on 16-10-2010

    hmm ziet er heerlijk uit bedankt voor het recept

  8. posted by tangaouiaa_ on 07-08-2011

    mmmm kga ook eens proberen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.