Snelle gevulde overheerlijke paprika
2008-10-20- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(3.9 / 5)
7 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- Kipfilet in blokjes gesneden
ui in stukjes gesneden
knoflook gesneden
rode paprika beetje mooi rond
roomkaas (puck is erg lekker)
(eventueel andere groenten zoals groene paprika in stukjes of erwtjes of mais etc.)
zout
peper
chilisaus
ketjap
curry
Method
Step 1
Bak de kipfiletstukjes met ui en knoflook in pannetje met zout peper chilisaus, ketjap en curry (deze laatste kruiden naar smaak.)
Als gaar is lege paprika (halve of hele) vullen met lepeltje roomkaas, kipgoedje uit de pan en nog lepeltje roomkaas.
Even in de oven tot paprika zachter is en kaas wat gesmolten.
(alles op gevoel en naar smaak!)
posted by sadiye on 20-10-2008
hmmm ziet er lekker uit meestal maak ik het zelf met rijst
posted by taourirt on 20-10-2008
zien er goed uit,word de paprika snel gaar zo in de oven .
posted by fati on 20-10-2008
zien er lekker uit ik maar ik met aardappelpuree en brocolli en kaaserop,heerlijk vegita
posted by moemina on 23-10-2008
De paprika vind ik persoonlijk niet helemaal door en door gaar het lekkerst en zo blijft ie ook stevig genoeg om het (met de hand) op te eten. Je kunt het zo lang doen tot jijzelf de paprika op zn lekkerst vind.
De vega versie van Fati lijkt me ook wel lekker. Ook ns probere.
posted by amiracuisine on 14-11-2008
ziet er lekker ik ga da zo snel uitproberen.
posted by saartje2009 on 26-11-2009
ik maak het ook zelf met rijst ik ga echt die van aardappelpuree en brocolli en kaaserop uit proberen want die lijkt me veel lkkrder.
posted by koken20 on 16-10-2010
hmm ziet er heerlijk uit bedankt voor het recept
posted by tangaouiaa_ on 07-08-2011
mmmm kga ook eens proberen!