Cocosamandelcakejes
2008-10-19- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(4.3 / 5)
6 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 125 gram bruine amandelen (met schilletje dus)
125 gram gemalen kokos
2 eieren
1 dessertlepel abrikozenjam
125 gram suiker
1/2 zakje bakpoeder (5 gr.)
1 zakje vanillesuiker
papieren bakvormpjes
poedersuiker voor de versiering
Method
Step 1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Hak de amandelen fijn in een keukenmachine.
Doe dat in een kom samen met alle andere ingredienten.
Vermeng alles goed en kneed het deeg door met je handen.
Vorm er een rol van.
Plaats papieren bakvormpjes op een bakplaat.
Pak gelijke stukjes deeg van de rol af en maak daar balletjes ter grootte van een walnoot van en plaats die in de bakvormpjes.
Zet de bakplaat met de vormpjes in de voorverwarmde oven en bak de cakejes ongeveer 20 minuten (afhankelijk van je oven).
Haal de cakejes uit de oven als ze goudbruin beginnen te worden.
Laat ze afkoelen op een rooster en bestrooi ze met poedersuiker.
Je kunt deze cakjes lang bewaren als je ze in een goed afgesloten doos doet.
posted by mizz on 14-11-2008
salaam,
het ziet er heerlijke uit.
ik zal deze recept maken.
posted by noobina on 15-12-2008
Ziet er lekker uit!
maar wat voor vormpjes worden hier gebruikt?
posted by sadiye on 31-07-2009
papieren vormpjes
posted by koekje070 on 19-09-2009
Geen meel?
posted by sadiye on 19-09-2009
nee hoeft niet
posted by amazigh2010 on 23-01-2011
zitten er goed uit als u meer recepten hebt stuur amazigh2010@live.nl en dank u
posted by sadiye on 23-01-2011
hier op tajin staan mijn recepten als je dus recepten nodig hebt go to http://www.tajin.nl