Spons gebak
2008-10-14- Skill Level: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 25m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- *Voor de cake:
*2 eieren (kamertemperatuur)
*1 glas suiker
*1 glas bloem
*1 theelepel bakpoeder
*half glas melk
*25 gram boter
*Voor de bovenlaag
*25 gram boter
*1/4 glas geraspte kokosnoot
*1/4 glas bruine basterdsuiker
*1/4 glas gehakte groffe walnoten
*1 eetlepel melk
Method
Step 1
Beboter een vierkante bakblik.Verwarm je oven op 180 C.Begin eerst met het maken van de cake.
Mix in een kom de bloem en bakpoeder samen.Pak een andere kom en mix daar de eieren 4 min. Doe de suiker erin en mix het verder 5 min.Leg de mixer weg en pak een houten lepel en roer voorzichtig de bloemmix erin.
Doe de boter en de melk in een pan en maak het lauw niet heet!! En mix dit in het deeg totdat het homogeen(dik)wordt. Bak de cake voor 20-25 min.Maak ondertussen de bovenkant. Roer de bruine suiker en de boter. Doe daarna de melk, geraspte kokosnoot en de walnoten erin en roer het verder.
Haal de cake uit de oven en smeer dit vulling erop en doe de cake verder voor 3 min in de gril.
Deze cake kan lauw en koud gegeten worden.