Pasta met vis
2008-10-11- Skill Level: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Servings: 1
- Prep Time: 30m
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
Nutritional Info
This information is per serving.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Ingredients
- 1 pond pasta (macaroni, fusilli, spaghetti of tagliatelle)
2 stukken zalm in blokjes gesneden(vers of uit de diepvries)
150 gram roze kleine garnalen
1 bakje champignons in plakjes
3 lente uitjes fijngesnipperd
2 eetlepels fijngehakte peterselie
flesje kookroom 250 ml (bijvoorbeeld van bleu band)
zout en zwarte peper
Method
Step 1
kook de pasta met wat zout en een scheutje (olijf)olie
doe een beetje boter in een koekenpan
en bak hier in de champignons en de zalm voor 5 minuten
doe hierna de lente ui en de garnalen erbij en bestrooi met peper en zout en bak dit al omscheppend nog vijf minuten
als de pasta gaar is afgieten en met de deksel erop nog even in de pan laten staan
voeg nu de kookroom en de peterselie toe aan de vis en laat dit even in koken tot een saus eventueel nog wat zout en peper toevoegen
schep pasta op een bord en schep wat van de vis-champignonsroomsaus er boven op
eet smakelijk
voor wie niet van vis houd kan de zalm en de garnalen vervangen door kipfilet in reepjes
posted by charmoula on 25-11-2009
klinkt smakelijk maar wat is kookroom eigenlijk??
posted by martine on 05-12-2009
room waar je mee kunt koken je hebt het van bleuband dat heet linesse (die is niet zo vet) maar je hebt het ook van campina en AH eigen merk alle supermarkten verkopen het, je kunt er dus gewoon om vragen in de winkel
posted by charmoula on 09-02-2010
oke dankjewel, ik heb het al gemaakt maar dan zonder room, was echt verassend lekker smullen…..
posted by martine on 17-04-2010
oke blij dat het heeft gesmaakt
ik ga het ook is zonder de room proberen (schilt weer wat vet hahahah)